NEREDE BU TWİTTER'daki ERKEKLER??!!!




13 Kasım 2013 Çarşamba
           Ya arkadaşlar bu twitterdaki erkeklerden nerede satılıyor bilen var mı?Yok yani birer tane de biz alalım.

        Çoğunuz twitter kullanıyorsunuz,dikkatinizi çekmiştir.Twitter daki erkek hesaplarının tweetlerine göz attığımızda hepsi romantik,hepsi masum.Bunlar hep güvenmiş de kızlar arkadan vurmuşş!!!Hadi ordan bee ben yer miyim,klavye delikanlıları sizi,cesaretsiz manyaklarr !!!
             Allahım o kadar güzel yazıyorlar ki ama bazen cidden inanasım geliyor.Bazıları gerçekten kırılmış gibi (ki ben bir erkeğin kalbinin kırılacağına asla ama asla ama asla asla asla inanmıyorummm)Kimisi de o kadar sevgi dolu ki bi kız bulsa sevgiden öldürecek :D yok şöyle sarılırım,yok böyle severim falan falan falan.Hepsi terane.
               Zannediyorum ki sevgili beyler artık sosyal ortamlarda  ve facebookda kızları kandıramayınca twittera da el attılar.Hayır aralarında iyileri de vardır tabii (hayır yoktur ama bunu nezaketen yazmam gerekiyordu :D) ama bilemiyorum ya neysee!
              Buradan twitterdaki romantik,karizmatik,düşünceli ve yakışıklı erkeklere sesleniyorum.Madem öylesiniz neden yalnızsınız abi yazık değil mi size ya.Yok yazdıklarınız gerçek duygularınız ise  bilgisayar başından bize artistlik yapacağınıza adam gibi kendiniz ifade edin de bi işe yarasın!
              Klavye delikanlılığı kolay adam olun da açık konuşun,ve gönderdiğiniz saçma sinyallerle kızların kafasını karıştırmayın.Ve son olarak hiç bir erkek güvenilir değildir ve bir kızı gerçekten sevemezz (kızlar son cümle kulağınıza küpe olsun)!!!!
                  Neyse erkekleri yerden yere vurdum farkındayım ama kusura bakmayın kalbi defalarca kırılmış bir kız anca bu kadar yazabilir! 
         
              https://www.facebook.com/mihriban.gun
https://twitter.com/Gn_Mhrbn
 
Bu blogtaki yazıların tüm telif hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Instagram

CONTACT ME

Ad

E-posta *

Mesaj *

You Can Comment! Click Here!

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe
Powered By Blogger

Translate

Copyright © 2015 • MİHRİ'NİN DÜNYASI