AH DÜĞÜNLER,DÜĞÜNLERİMİZ!!!




18 Kasım 2013 Pazartesi
             
          Bu gün yine ilginç bir gözlem yazısı yazıyorum.Ah düğünler aslında ne kadar eğlenceli ve ilginç yerler.Ama sizin göremediğiniz detaylar da olabilir bazen.
           İlk olarak gelinin kardeşi,şayet bekarsa düğünde eş adayları kesilir.Filanca ablanın yeğeninin köpeğinin komşusuyla tanışılır.Kızımız beğenmez haspam!Dönüp de bi tipine baksa ya o kız.Abartılı bi saç sanki hemen düğünden sonra tavernada sahneye çıkacak.Son derece ışıltılı,dekolteli saten bir elbise.Genelde uzun olur.Asla yürünemeyen topuklu ayakkabılar da cabası!
            Gelinimizin kız kardeşi evliyse usturuplu bir elbise giyilir.Daima çocukların peşinde koşuşturulur.Dans müziğinde gelinle damattan sonra ilk o ve eşi çıkar :)
            Damadın kardeşi.Damattan küçük olan kardeşler genelde içmekten zom olur.Düğünün sonuna doğru kravatı kafasındadır.Arkadaşlarıyla ayrı bir halay kurar ve halayın başı odur.
            Damadın ağabeyi ise düğün işlerine koşuşturmaktan sünmüştür zavallım.
             Gelinin annesinde bi surat allah sanki kesiyolar.Düğün lan düğün gülsene biraz.Gönülsüz gönülsüz oynamalar.
             Damadın babası coşar ama böyle dolarlar havada uçuşur.İçki sofraları kurulur.
             Görümce her işe burnunu sokmak için kıçını yırtar.Onun saçı ve makyajından bahsetmek istemiyorum bile !!!
              Damadın halası oğluna misafirlerden birinin kızını yamamak için yırtınır.Halbuki çocuk istemiyor neyse bi kaç kızla tanıştırılır.Bi kısmı evine bırakılır :P
               Haa bi de damadın ya da gelinin teyzesi,halası artık neyse.Oynamak istemez.Zorla kaldırırlar.Gönülsüz gönülsüz kıvırır felan.İşte o teyzeyi düğünün sonunda pistten kazıyoruz gençler :D
               Damadın yeğeni ve ailenin tek genç kızıysanız eğer.Son derece şık ve hoş bir elbise giyilir.Hafif bir makyaj ve saç tabi ki ;).Başka erkekler yavşamasın diye akran bir kuzen seçilir ve bu kıza koruma olarak verilir.Kızın kıçından ayrılmaz.Dans müziğinde de kızla o  dans eder.Malesef bu kuzen yüzünden kıza kimse yanaşamaz ve kız kimseyle kesişemez :(
             Gelinin stresten suratında bi surat sanki bana evleniyo şerefsiz.Akşama işi pişirecek diye gelip halayda mendil sallıyoruz hala yaranamıyoruz hanımefendiye.Hayır kuaförü görümcen seçtiyse bizim suçumuz ne!!Saçını da assolist gibi topuz yaptırmayaydın yani napak bee!!
              Damat ise şüphesiz düğünün en mutlu kişisi.Malum herif aylardır bekliyor.(kız bi de klasik kezbansa yazık la adama :D) Halayda,ankaranın bağlarında,hele hele antepli de hepsinde oynanır ceket kravat çıkar,coşar!!!
             Son olarak orkestrada klavye çalıp şarkıları söyleyen abi.Şüphesiz en çok yorulan o.''Çocuklarınızı ortadan çekinn'' bağırmaktan adımın ciğeri solar ama o yaramaz bücürler düğünün başından sonuna kadar oturmazlar.
              Neyse ki olayı iyice gözlemledim de kendi düğünümden önce hepsini ayarlayacağım gençler.Bu arada kimse bir şeyleri üstüne alınmasın lütfen!Hadi hoşçakalıınn!!   

 
Bu blogtaki yazıların tüm telif hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Instagram

CONTACT ME

Ad

E-posta *

Mesaj *

You Can Comment! Click Here!

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe
Powered By Blogger

Translate

Copyright © 2015 • MİHRİ'NİN DÜNYASI