ONUN DA MI SEVGİLİSİ VARMIŞ?! (erkekler versiyonu)




15 Ekim 2014 Çarşamba

                       Selamlarrr...
       Mihri,hiç erkeklere göre bir şey yazmıyorsun,anca bizi kötülüyorsun diye bik bik beynimi yediniz.Öyleyse bu yazı benden size gelsin sevgili karşı cinslerim.Kendi dertlerime dalıp sizin mağduriyetinizi unutacak değildim elbet.

             Umarım duygularınıza tercüman olabilirim.Sürç-i lisan edersem şimdiden affola.
           Önceki yazımdan konuyu az çok biliyorsunuz zaten.Eh kabullenelim artık bu da evrenin bize ''armudun iyisini ayılar yer'' deme şekli.Valla ne diyeyim bilemedim Allah herkese çirkin şansı versin diyeceğim de benim gibi hem çirkin hem de şanssız olanlara yazık olacak.
            Biz nasıl o yakışıklı,uzun boylu,cacık gibi oğlanların yanında o götü yere yakın olan kızları görüp (sen kendine bak diyebilirsiniz ama benim bacağım gövdemden uzun ;) ) kendimizi yiyorsak eminim siz de ilik gibi hatunların yanında sünape adamları görüp delleniyorsunuzdur.Dellenmeyin!!
            Objektif olalım.Abi bizim kızlara da akıl sır ermez oldu yahu.Evi,arabayı,yatı,katı gördüler mi indiriyorlar yelkenleri.Üç kuruş fazla olsun,çirkin olsun.Sonra da Ali Ağaoğlu'yla sevgilisi gibi geziyorlar ortalarda.Yani sizin karşılaştığınız durumun açıklanmayacak bir şeyi yok,genelde olay bu.Ha başka bir sebep daha olabilir o adamları seçmek için ama burada yazamam,neyse anladınız siz beni!!!
              Tabii durum bu olunca siz sevgili jilet gibi kardeşlerim(ay kardeşlerim de diyince bi garip oldu ne kardeşi be gül gibi oğlanlardan bahsediyoruz burda :D) ''ulan onun da mı sevgilisi varmış be!Bu kodumun dünyasının da adaleti yokmuş''diye isyan etmeniz muhtemel.Ama belki de siz yanlış topa oynuyorsunuzdur.Belki de seçimleriniz ve tercihleriniz hatalıdır.Onun bunun tipine,ilişkisine sövmek yerine bir öz eleştiride bulunun ve kendinizi yenilemeyi deneyin.Hani cak cak ötüyorlar ya bilinçaltı temizliği diye bu da o hesap.
              Diyeceğim o ki erenler,siz sevdiğinize değil;sizi sevene değer verin.Elbet çıkacak bir gün karşınıza hayallerinizin prensesi.Yeter ki siz adam olun.Karşınızdakine güven verin,koruyup kollayın.Neyse bu konuları da başka yazılarda tartışırız artık.
              Yolunuz bahtınız açık olsun,hoşçakalıınnn...
 
Bu blogtaki yazıların tüm telif hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Instagram

CONTACT ME

Ad

E-posta *

Mesaj *

You Can Comment! Click Here!

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe
Powered By Blogger

Translate

Copyright © 2015 • MİHRİ'NİN DÜNYASI